fbpx

INGATLANJOG

INGATLAN ADÁSVÉTEL

MAGÁN VAGY CÉGES INGATLANOKKAL KAPCSOLATOS JOGÜGYLETEK

Magyarországon legtöbben ingatlanban tartják vagyonukat, így különösen fontos, hogy mind a magánszemélyek mind a cégek ingatlanjukat érintő jogügyletek során szakértő kezekben legyenek.

Irodánk ügyel arra, hogy a legnagyobb hatékonysággal és precizitással intézze ügyfelei ingatlannal kapcsolatos ügyeit, hathatós jogi segítséget nyújtson az ügylet egészének lebonyolítása során így a szerződés előkészítésétől kezdve, a szerződés megkötésén át a tulajdonjog ingatlan-nyilvántartásba történő bejegyzéséig.

Vállaljuk adásvételi szerződések elkészítését, haszonélvezet alapítását, törlését, jelzálogjog alapítását. Amennyiben hitelből kíván ingatlant vásárolni, segítünk a bankok által elvárt szerződési feltételeken is kiigazodni, azoknak megfelelően készítjük el adásvételi szerződését.

Ingatlan ajándékozás, csere, öröklési és életjáradéki szerződések

INGATLAN AJÁNDÉKOZÁS, CSERE, ÖRÖKLÉSI ÉS ÉLETJÁRADÉKI SZERZŐDÉSEK

Irodánk adásvételi szerződésen túl hatékony segítséget nyújt ingatlan ajándékozási szerződések, csere szerződések, öröklési és életjáradéki szerződések elkészítésében is.

Jogi szolgáltatásaink keretében minden esetben figyelünk arra, hogy Ügyfeleink tisztában legyenek az adásvételhez, ajándékozáshoz kapcsolódó költségekkel, illetve a későbbiekben rájuk váró illeték és személyi jövedelemadó fizetési kötelezettségükkel.

BIRTOKVÉDELEM

VITÁS INGATLANJOGI HELYZET, BIRTOKVÉDELMI ELJÁRÁSOK SORÁN NYÚJTOTT JOGI TÁMOGATÁS

Zavarják ingatlana birtoklásában? Szeretne véget vetni az áldatlan állapotnak

Számos esetben felmerül annak a kérdése, hogy kinek van joga az ingatlan birtoklásához, és milyen jogi eszközök állnak rendelkezésre a birtokháborítás elleni védekezéshez.

Irodánk vállalja képviseletét birtokvédelmi eljárások során. Amennyiben Ügyfelünk a birtokvédelmi eljárás megindítása mellett dönt, képviseljük a jegyző előtti birtokvédelmi eljáráson, illetve amennyiben a jegyző nem oldja meg a jogvitát, segítséget nyújtunk a birtokvédelmi határozat bíróság előtti megtámadásában is.

Ha professzionális segítséget keres, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Dr. Tömösvári Ügyvédi Iroda